Skumproduktion

Skumproduktion

Vi tilbyder og udvikler optimalt opbevaringsudstyr til alle behov

Vi sætter altid en ære i at leve op til vores kunders forventninger og overholde både aftalte kvalitet og leveringstid. Det gør vi gennem tæt kontakt, klar kommunikation og kortest mulige svartider samt en overskuelig shop med relevante information.

Hos os begynder vi altid med at lytte til vores kunder, sætte os ind i deres behov og gennem vores ekspertise rådgive herefter om alt fra materialevalg til leveringstider og priser. Desuden har vi kompetencerne og værkstedet til at udvikle udstyret, hvis det skal specialbygges. Vi inddrager gerne nye teknikker og materialer for at leve op til de forskellige branchers stigende krav inden for sikkerhed, praktisk håndtering, priser og leveringstider. Kort sagt er vi med kunderne hele vejen fra idé til færdigpakket kuffert.

Ekspertise og udvalg

Vi er Danmarks største producent af Flightcases, har ekspertise siden 1978 og tilbyder desuden Europas største udvalg i professionelle cases og kufferter samt alt i skumindretninger. Vi leverer til alle typer virksomheder, offentlige myndigheder og private og har altid mere end 10.000 cases og kufferter på lager.

Vi har bygget Flightcases siden 1978 og faktisk var det Flightcases der grundlagde firmaet. Vi startede i små lokaler på Vesterbrogade og har siden vokset os større til en fabrik i Rødovre og til nu i et nyt domicil i Herlev som stod færdigt i slut 2014, med samlet over 2.500 etage kvadratmeter.

Du er altid velkomment til at besøge vores udstilling eller kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte vores kundeservice på 3321 4444.


CNC fræsning & knivskæring, vandstråleskæring - Specialmaskiner til skumproduktion

Flightcases har egen produktion af skum og skumbearbejdning på vores nye fabrik i Herlev, tæt på København. Vi har fuld kontrol over hele fremstillingsprocessen lige fra design, prototyper og produktion. Dette giver os mulighed for høj fleksibilitet og lave omkostninger. 

Vi er specialister i forarbejdning af skum til alle former for udstyr, emner m.m. til beskyttelse, præsentation og emballage. Både i mindre og større serier. Vi er fleksible og har hurtige leveringstider og har mulighed for evt. manuel efterbehandling, når dette kræves.

Flotteste resultat til laveste priser..

Vi har de sidste år investeret massivt i vores produktionapparat, hvilket i dag gør at vi har det mest omkostningseffketive produktionsapaprat på markedet. Vores berarbejdsningsteknik består primært af 4 store CNC Kniv & fræse borde. Disse maskiner kan i samme opsætning både skære og fræse i helt op til 100 mm godstykkelse. Dette betyder, at i forhold til den typiske vandstråleskæring, som skærer helt igennem skummet - og dermed ofte er tvunget til manuel efterbehandling og limning, med bundpropper til følge. Så  kan vores maskiner fræse alle de dybder der ønskes, uden efterfølgende at lave manuel efterbehandling. Hvor det måtte kræves kan vi ogås skære helt igennem skummet, som vandstråleskæring. Dette betyder at du som kunde får det flotteste resultat, minimum af samlinger til den laveste mulige produktionsomkostning på markedet. 

Vi arbejder med et stort udvalg af skumkvaliteter inkl. lukket cellet Polyethylene Foam og åben cellet Polyurethane Foam, Zotefoams Plastazote og Ethafoam. 


foam cutting