Produktion

Produktion

CNC fræsning & knivskæring, vandstråleskæring - Specialmaskiner til skumproduktion

Flightcases har egen produktion af skum og skumbearbejdning på vores nye fabrik i Herlev, tæt på København. Vi har fuld kontrol over hele fremstillingsprocessen lige fra design, prototyper og produktion. Dette giver os mulighed for høj fleksibilitet og lave omkostninger. 

Vi er specialister i forarbejdning af skum til alle former for udstyr, emner m.m. til beskyttelse, præsentation og emballage. Både i mindre og større serier. Vi er fleksible og har hurtige leveringstider og har mulighed for evt. manuel efterbehandling, når dette kræves.

Flotteste resultat til laveste priser..

Vi har de sidste år investeret massivt i vores produktionapparat, hvilket i dag gør at vi har det mest omkostningseffketive produktionsapaprat på markedet. Vores berarbejdsningsteknik består primært af 4 store CNC Kniv & fræse borde. Disse maskiner kan i samme opsætning både skære og fræse i helt op til 100 mm godstykkelse. Dette betyder, at i forhold til den typiske vandstråleskæring, som skærer helt igennem skummet - og dermed ofte er tvunget til manuel efterbehandling og limning, med bundpropper til følge. Så  kan vores maskiner fræse alle de dybder der ønskes, uden efterfølgende at lave manuel efterbehandling. Hvor det måtte kræves kan vi ogås skære helt igennem skummet, som vandstråleskæring. Dette betyder at du som kunde får det flotteste resultat, minimum af samlinger til den laveste mulige produktionsomkostning på markedet. 

Vi arbejder med et stort udvalg af skumkvaliteter inkl. lukket cellet Polyethylene Foam og åben cellet Polyurethane Foam, Zotefoams Plastazote og Ethafoam. 


foam cutting