Skumplader

Skumplader

Alt i skumplader til dig der vil gøre det selv...

Vi lagefører et stort udvalg af skumplader i flere kvaliteter. Du kan vælge skumplader i flere densiteter fra blødt til hårdt skum, farvet skum, æggebakkeksum og plukskum. Vores skum er velegnet til mange formål herunder emballage, beskyttelse af udstyr, isolering, lydsolering, kuffertindretninger, fiksering af emner m.m. Skummet kan nemt skæres med en hobbykniv.

Se vores videoer nedenfor, hvor du kan se hvor let det er at skære skum eller lave en indretning i plukskum.


Mellemhårdt skum..

Vores udvalg af mellemhårdt skum omfatter Plastazote der er en lukket fin cellet tværbundet polyethylenskum. Deruover fører vi Ethafoam, der er en lidt grovere celle tværbundet polyethylenskum (begge relativ hårde skumtyper). Plastazote skum lagerfører vi i LD29 og LD45, hvor LD45 er en lidt hårdere skumtype der fås i flere farver. Sælges kun i hele plader. Vi skærer gerne op for dig mod betaling.Blødt skum..

Vores æggebakkeskum og plukskum er begge polyether- og polyesterskum, der er fleksible PUR-skummaterialer og er et forholdsvist blødt materiale. Er velegnet til en prisbillig løsning til kuffertindlæg, alle forrmer emballage i pap m.m. og lyddæmpning. Sælges i hele plader. Vi skærer gerne op for dig mod betaling.
Se vores video om, hvor let du skærer ud skum med en hobbykniv..

 

 

Se vores video om hvordan du let plukker skum i plukskum