Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.

Designet efter

dit udstyr...

Vi tilbyder et stort udvalg af produktkufferter til emballage af dine produkter. Vi kan lave præcis den skumindretning du ønsker og har et bredt udvalg af kufferter lige fra prisbillige plastkuffer, til kufferter lavet i genanvendlig materiale til eksklusive kufferter som Peli og Extreme Cases.

Vi producerer alt inhouse på vores fabrik i Danmark og hjælper dig gerne med design og gode ideer.

Få et tilbud

Flightcases
 
PROFESSIONEL INDRETNING
Den bedste beskyttelse. Hver ting sin plads og fingerhuller, så du let får dit udstyr ud.
 
Flot Emballage
Præsenter dine produkter på den flotteste måde
 
Skum til Produktkufferter

Specialister i skumindretninger for alle typer udstyr.

Vi designer og producerer skumindretninger i formskåret skum til alle kufferter uanset om du køber din case eller kuffert hos os. Vi tilbyder lige præcis den skumindretning du ønsker i forhold til kvalitet, anvendlighed og pris. Vores skumindretninger til produktkufferter kan produceres så det passer til dit budget for produktemballage. Kontakt os gerne for at høre om de mange muligheder vi tilbyder.

Vi har egen produktion af skum og skumbearbejdning på vores fabrik i Herlev, tæt på København. Vi har fuld kontrol over hele fremstillingsprocessen lige fra design, prototyper og produktion. Dette giver os mulighed for høj fleksibilitet og lave omkostninger. Vi er specialister i forarbejdning af skum til alle former for udstyr, emner m.m. til beskyttelse, præsentation og emballage. Både i mindre og større serier. Vi er fleksible og har hurtige leveringstider.

CASE INDRETNINGER

Bedste beskyttelse
designet efter dit udstyr

Professionelle indretninger til alle typer Cases & Kufferter. Med en indretning fra Flightcases får du den ultimative beskyttelse og en flot præsentation af dit udstyr/produkter til din næste produktkuffert.

Vi producerer vores kuffertindretninger i skumplast og primært i professionelt PE skum, med en lukket celelstruktur. Denne skumkvalitet givet en meget flot finish og en god beskyttelse mod stød og rystelser.

CASE INDRETNINGER 3D DESIGN Skal vi lave dit næste projekt? Slide
Til Top