Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.

Teknisk

Avanceret Flightcases

Har du særlige krav til transport af måleudstyr, værktøj eller omkostningstungt udstyr og skal det transporteres under særlige forhold. Så har vi over 30 års erfaring i design, udvikling og produktion af Flightcases hvor der stilles særlige krav.

Vi er uden tvivl de mest kompetente i Skandinavien til at løse netop disse opgaver. Dette uanset om du skal have transporteret og løftet 350 kg udstyr., 80 meter op på en platform offshore, eller du skal have transporteret dit måleudstyr med maksimal beskyttelse med fly eller offshore - uanset dimensioner og vægt.

Vi hjælper dig og din virksomhed lige fra design, udvikling og produktion - og vi kan spare dig meget tid, hvis vi bliver involveret fra start i netop dit projekt.

flightcases
Flightcases
 
Hardware i rustfri stål
Faldskærmsøjer for heavy duty løft
 
Indbygget aluminium ramme
Ekstrem holdbarhed og styrke
Custom Avanceret Flightcases

Made in Denmark

Vi er kendt for at bygge de bedste Flightcases i branchen og tilbyder design, udvikling og produktion i tæt samarbejde med vores kunder. Vi løser de opgaver vores konkurrenter ikke kan løse og i den bedste kvalitet. Og vi laver alt in-house på vores fabrik i Danmark.

Få et tilbud

tecknical Design og produktion af hvor der stilles særlige krav! specialbygget Flightcases Offshore / Wind Power / Military / Værktøj / Måleudstyr
Custom Flightcases

Professionelle Flightcases

Hos Flightcases producerer vi professionelle flightcases af højeste kvalitet. Vi kan tilbyde flightcases i alle udformninger tilpasset dit udstyr.

Vores flightcases er alle fremstillet af de bedste materialer. Det er din garanti for slidstærke, robuste flightcases i professionel kvalitet. Vi laver Flightcases lige fra et enkelt stk. og i dimensioner op til 3.000 x 1.500 x 3.000 mm og vægt op til 2 ton. Vi gemmer altid dine tegninger, så vi kan genproducere, hvis du får behov for flere.

Premium Flightcases

3D Design

Our Vi har bygget Flightcases siden 1978 og faktisk var det Flightcases der grundlagde vores firma. Vi startede i små lokaler på Vesterbrogade og har siden vokset os større til en fabrik i Rødovre og til nu i et helt nybygget domicil i Herlev som stod færdigt i 2014. Her bygger vi Flightcases i den bedste kvalitet og i mange typer materialer lige fra træ og plast og til de nyeste materialer i komposit, hvor du kan reducere vægten helt op til 40 %.

Alle vores Flightcases tegnes i 3D og produceres på CNC maskiner og samles manuelt. I dag benyttes vores Flightcases næsten udelukkende til Industrien og Forsvaret, hvor vi leverer ekstrem robuste transportkasser tilpasset kundernes udstyr.

Flightcase med print
 

Indbygget in
adaptere m.m..

Vi kan lave alle former for specialløsninger med indbygget ventilation både passiv og aktiv ventilation. Vi kan også montere diverse adaptere, strøm m.m. tilpasset dine krav.

Custom Foam  for Flightcases
 

"
 
 
 

Custom Flightcases - Eksempler

 
Flightcase med skuffer
Eksempel på Flightcase med skuffer
Flightcase med skuffer for hospitalsudstyr
Flightcases for tungt udstyr
Flightcase for tungt udstyr
Specialbygget Flightcases for tungt udstyr, med ekstra fostærkninger
3-Delt Flightcases
Flightcase 3-Delt
Eksempel på Flightcases, hvor lag kan deles i 3 for let åbning af Flightcases
Flightcase med skuffer
Eksempel på Flightcase med rampe
Flightcase med rampe for scanner
Til Top