Mere om Max Cases

Mere om Max Cases

Max Cases - Ekstremt robuste cases.

MAX Cases er en serie vandtætte ekstrem robuste kufferter, velegnet til transport og opbevaring af følsomt udstyr og er vores serie af professionelle vandtætte cases til en lav pris. Du får en Case i top kvaltiet og til en meget attraktriv pris. Med en MAX Case får du et flot design, med et enkelt og robust udtryk.

MAX Cases er velegnet til mange formål b.la. kameraudstyr, værktøj, måleudstyr, militære applikationer og andet følsomt udstyr. De er velegnet til transport under selv de mest ekstreme forhold. De benyttes også ofte som en eksklusiv produktemballage eller en eksklusiv salgskuffert, der udstråler høj kvalitet.

 

 

MAX-caseCustom Skumindretning til Max Cases

NVi tilbyder custom skum til dit udstyr til alle Max Cases, så dit udstyr beskyttes optimalt. Med en indretning fra Flightcases får du den ultimative beskyttelse og en flot præsentation af dit udstyr/produkter. Vi producerer vores indretninger i skumplast og primært i professionelt PE skum, med en lukket celelstruktur. Denne skumkvalitet givet en meget flot finish og en god beskyttelse mod stød og rystelser. Vores skumindrentinger produceres på vores egen fabrik, hvilket sikre dig lave priser og hurtig levering. Afhængig af antal, form og kompleksistet bruger vi forskellige tekniker som vandstråleskæring, fræsning, eller knivskæring. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, priser m.m. Ring 3321 4444 eller send os en mail: sales@flightcases.dk

 
Max Cases


Max Cases produceres i Italien af Plastica Panararoog er kendt for at lave Cases i en god kvaltet og i et flot design. I Danmark og Skandinavien er Flightcases Agent og hovedforhandler og tilbyder Max komplette produktprogram. Så står du og mangler en case eller en Max Case i en specialfarver, så kontakt os..