Chat with us, powered by LiveChat
Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.

New EKO Series Made from 100% recycled plastic
Nyhed EKO Series

Ny serie vandtætte lette og innovative cases fremstillet af 100 % genbrugsplast. EKO serien er let, slidstærk og modstandsdygtig overfor vand og støv og er den helt rigtige balance mellem robuste standard cases og de professionelle vandtætte cases som Peli Cases. EKO Cases kommer i et nyt og unikt design og er velegnet til transport, beskyttelse og opbevaring af alle typer udstyr. Er også velegnet som en eksklusiv produktemballage. Til dig der sammen med os ønsker at fremme af bæredygtig emballage.

EKO Cases

Nyhed EKO Series Ny serie vandtætte lette og innovative cases fremstillet af 100 % genbrugsplast. EKO serien er let, slidstærk og modstandsdygtig overfor vand og støv og er den helt rigtige balance mellem robuste standard cases og de professionelle vandtætte cases som Peli Cases.

Tekno

ORGANICLINE er en ny serie fra Flightcases lavet i genanvendlige og helt naturlige materialer. ORGANICLINE er vores serie af kufferter lavet i rene naturmaterialer og et miljøvenligt alternativt til en plast kuffert. Velegnet som et miljømæssigt alternativt som produktemballage eller som en demokuffert..

Til Top