Plastic Cases & EVA Cases

Plastic Cases & EVA Cases

Mere end bare en standard case

Et særligt produkt fortjener mere end en bare standard case. Vi i Flightcases International A/S mener, at en god produktemballage udgør en mulighed for at kommunikere med slutbrugere og bør derfor udarbejdes med kreativitet og professionalisme. Ikke noget "off-the-shelf" produkt. Vi er opfindsomme, pragmatiske og tænker i nye og innovative løsninger. Vi tror på langvarige relationer med vores kunder og ønsker at udvikle os sammen!

Vi tilbyder det bredeste udvalg af kvalitets Plastkufferter i Europa og tilbyder individuelle muligheder for branding og skumindrenting tilpasset netop jeres udstyr.

Bemærk på alle plast kufferter er der minimums antal til køb. SPI Serie og Excellent Serie..

SPI series er en serie klassiske cases i et tidsløst design. Casen kan åbnes i 90 grader og har et kraftig metal hængsel. Serien består af i alt 8 standard størrelser som alle kan fås i 9 standard farver. Du kan give denne standard case dit helt perosnlige præg med matchene farver på selve casen og lukkerne og dette sammen med dit logo. 

Excellent Serie har et kraftigt og solidt udtryk med et flot Europæisk design. På de større modeller er siderne produceret med dobblete vægge for at gøre casen ekstra robust. Både kvaliteten og prisen gør Excellent Cases meget velegnet som præsentationkuffert eller som en højkvalitets produktkuffert. Der er flere muligheder for branding b.la. 4 farvet tryk indvendig og udvendigt.Tekno Cases, Jazz Cases og Heavy Cases..

Tekno Cases er en af vores populære Plastkufferter og består af en serie på i alt 13 standardstørrelser. Alle Tekno Cases Plastkufferter er velegnet som Emballage, Produktkuffert, Demokuffert eller som Salgskuffert. Vi tilbyder at lave en individuel skumindretning til netop dit udstyr.

Jazz Case er en flot designet case, der er velegnet som produktemballge eller som salgskuffert. Du kan vælge mellem

Heavy Cases er en serie robuste plastkufferter som er velegnet som en robust produktkuffert, demokuffert eller som emballage. Heavy Cases har også meget store kufferter og nogle modeler fås med hjul.