Mere om Peli Cases

Mere om Peli Cases

Mere om Peli Protector Cases og Pelican

Pelican Products, Inc. (I Europa Peli) er vel nok verdens førende producent af ekstrem robuste cases & kufferter til transport og opbevaring af alle former for følsomt udstyr. Peli Protector Cases bliver brugt af professionelle i stort set alle brancher lige fra Militær, Politi, Fotografer, og til private i hele verden. Der er kun en fællesnævner for dem der vælger en Peli Protector case og det er at man ønsker kun det allerbedste for ens udstyr!

Peli Protector Cases er konstrureret til ubegrænset holdbarhed og Peli tilbyder derfor ubegrænset livsvarig garanti på alle deres Protector Cases.

Både Peli Cases og Peli Storm Cases har samlet mere end 70 forskellige standard størrelser lige fra Micro Cases til XLL large cases. Alle cases er designet til at beskytte følsomt udstyr under selv de mest ekstreme forhold.

Pelican Cases har hovedkontor i Torrance, California og har mere end 1.300 ansatte og operere i mere end 21 forskellige lande. I Europa hedder alle Pelican Cases peli Cases. I Denmark er Peli Cases repræsenteret af Flightcases International A/S

 

Peli Products S.L.U

Peli Products, S.L.U. blev åbnet i 1997 som det Europæiske hovedkontor for Pelican Products, Inc. Hovedkontoret for Peli i Europa ligger i Barcelona og Peli's hovedlager ligger i Holland. Alt salg og distribution foregår fra agenter og hovedforhandlere. Typisk er der en agent og op til flere hovedforhandlere i hvert land. I Danmark er Flightcases International A/S både agent og hovedforhandler af alle Peli Cases og Peli Storm cases. Vi markedsfører og sælger alle Peli Cases og Peli Storm cases til forhandlere, virksomheder, offentlige myndigheder og private.

Peli 1670 Case