Mere om Extreme Cases

Mere om Extreme Cases

Extreme Cases - Ekstremt robuste cases.

Extreme Cases er en serie vandtætte ekstrem robuste kufferter, velegnet til transport og opbevaring af følsomt udstyr og er vores serie af professionelle vandtætte cases til en lav pris. Du får en Case i top kvaltiet og til en meget attraktriv pris. Med en Extreme Case fra Flightcases får du et flot design, med et enkelt og robust udtryk.

Extreme Cases er velegnet til mange formål b.la. kameraudstyr, værktøj, måleudstyr, militære applikationer og andet følsomt udstyr. De er velegnet til transport under selv de mest ekstreme forhold. De benyttes også ofte som en eksklusiv produktemballage eller en eksklusiv salgskuffert, der udstråler høj kvalitet.

 

 

MAX-caseCustom Skumindretning til Extreme Cases

Vi tilbyder custom skum til dit udstyr til alle Extreme Cases, så dit udstyr beskyttes optimalt. Med en indretning fra Flightcases får du den ultimative beskyttelse og en flot præsentation af dit udstyr/produkter. Vi producerer vores indretninger i skumplast og primært i professionelt PE skum, med en lukket celelstruktur. Denne skumkvalitet givet en meget flot finish og en god beskyttelse mod stød og rystelser. Vores skumindrentinger produceres på vores egen fabrik, hvilket sikre dig lave priser og hurtig levering. Afhængig af antal, form og kompleksistet bruger vi forskellige tekniker som vandstråleskæring, fræsning, eller knivskæring. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål, priser m.m. Ring 3321 4444 eller send os en mail: sales@flightcases.dk

 
Extreme Cases


Extreme Cases er sprøjtestøbte cases i en god kvaltet og i et flot design. Vi tilbyder Extreme Cases til en skarp pris og skal du bruge mange cases, så¨tilbyder vi meget attraktrive priser.