Flightcases

Flightcases

Oversigt over muligheder for Flightcases


Se hvordan vi laver Flightcases på denne video....Se vores standard Flightcases Pro...

Få en Custom Made Flightcase


Vi har bygget Flightcases siden 1978 og faktisk var det Flightcases der grundlagde vores firma. Vi startede i små lokaler på Vesterbrogade og har siden vokset os større til en fabrik i Rødovre og til nu i et helt nybygget domicil i Herlev som stod færdigt i 2014. Her bygger vi specialbygget Flightcases i den bedste kvalitet og i mange typer materialer lige fra træ til de nyeste materialer i kompositet, hvor du kan reducerer vægten helt op til 40 %.

Alle vores Flightcases tegnes i 3D og produceres på CNC maskiner og samles manuelt. I dag benyttes vores Flightcases næsten udelukkende til Industrien og Forsvaret, hvor vi leverer ekstrem robuste transportkasser tilpasset kundernes udstyr.

Flightcase Pro
Hvordan skal din Flightcase se ud?


Vi kan lave en Custom Made Flightcase i mange typer designs efter dine ønsker og til hvilket formål Flightcasen skal bruges til. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige løsning til dit projekt og laver 3D tegninger til tilbudsgivning, så du præcist ved hvordan din Flightcase ser ud. Du kan vælge mellem mange farver, materialer og overflader i laminat, plast og aluminium m.m. Vores fittings er i markedts bedste kvalitet og vi har et kæmpe udvalg i f.eks. hjul, hjørner, lister m.m.. Du kan til særlige formål vælge fittings i rustfri stål.

For at kunne give en pris på en opgave har vi behov for at vide, hvilken type design du ønsker, størrelser og antal. Hvis du er i tvivl så tag et billede af udstyret og send det til os. Så rådgiver vi gerne om den bedste og den økonomiske bedste løsning. Når vi kender opgaven, så giver vi altid uforpligtende og fast pris på hvad det vil koste. .

Flightcase Farver