Skole & Uddannelse

Skole & UddannelseProfessionelle opbevarngsløsninger til IT og iPad kufferer til uddannelse og skoler med Charge & Sync


NYHED. Vores nye serie af iPad Charger Cases giver mulighed for at oplade og synkronisere mange iPads samtidig. En meget populær og fleksibel løsning til skoler og undervisning. Du kan vælge mellem et stort udvalg af Charger Cases, hvor der er mulighed for at oplade op til 24 iPads. Eller vores Charge & Sync. cases hvor du udover opladning også kan synkronisere op til 16 iPads samtidig. Vi producerer det hele selv, og sælger direkte fra fabrikken. Det giver dig en meget lav pris i forhold til andre mærker på markedet. Kontakt os hvis du har specielle ønsker til et specielt antal eller du ønsker en anden løsning..Produkter for Uddannelse & Skoler.

Vi tilbyder mange typer produkter til skoler. Dette lige fra specialbygget mobile Flightcase skabe til opbevaring af materialer og udstyr, til Charger Cases hvor man sikkert og let kan opbevare, transportere og oplade flere iPads, Laptop og Tablets. Deruover laver vi forksellgie skumløsninger til f.eks. opladning af flere iPhone m.m.


Charger Cases fra Flightcases.

Charger Cases NYHED. Vores nye serie af iPad Charger Cases giver mulighed for at oplade og synkronisere mange iPads samtidig. En meget populær og fleksibel løsning til skoler og undervisning. Du kan vælge mellem et stort udvalg af Charger Cases, hvor der er mulighed for at oplade op til 24 iPads. Eller vores Charge & Sync. cases hvor du udover opladning også kan synkronisere op til 16 iPads samtidig
Filtrering
Brand
 1. (10)
 2. (1)
Farve
 1. (9)
 2. (0)
 3. (0)
 4. (0)
 5. (0)
 6. (0)
 7. (0)
 8. (0)
 9. (0)
Beskyttelse
 1. (0)
 2. (0)
 3. (10)
Lagerstatus
 1. (1)
 2. (3)
 3. (7)
Pris
0 DKK 14.500 DKK  DKK til  DKK