Salgskufferter

SalgskufferterCases & Kufferter for Salg og Præsentation


Vi har et stort udvalg af Cases & Kufferter til præsentation af produkter. Vi har salgskufferter i alle prisklasser og lige fra 1 stk. til flere tusinde stk og du kan vælge din salgskuffert i mange typer materialer, farver og størrelser. Vores Salgskufferter forener høj kvalitet og funktionalitet. Derfor kan du transportere dine vareprøver sikkert og præsentere dem på en professionel måde hos din kunde.

Vores udvalg af salgskufferter dækker alt lige fra prisbillige Plastkufferter og Alu-kufferter til eksklusive produkter i heltrukket aluminium og har du produkter der skal virke hos dine kunder, så har vi mulighed for at indbygge dit udstyr direkte i en kuffert, med strøm, stik panler og afskærning.Produkter i Aluminium.

Vi tilbyder et stort udvalg af Aluminium Cases & Kufferter i flere kvaliteter som er meget velegnet som en Salgskuffert og præsentationskuffert, dette lige fra prisbillige alu-kufferter til eksklusive Aluminium Cases og Trolleys.

Vi lagerfører et stort udvalg af standard Aluminium Kufferter med plukskum til "gør det selv indretning", hvor du hurtigt og enkelt kan plukke skum ud så dit udstyr lægge godt beskyttet og præsenterer sig flot. Vi tilbyder også specialindretninger i formskåret skum, hvor vi i vores produtkion kan lave meget flotte skumindretnigner tilpasset dine produkter. Har du brug for en særlig størrelse, f.eks. aflange og tynde produkter kan vi også producere en skræddersyet Aluminium Breifcase tilpasset dine produkter.


Custom Made Flightcases

Vores Flightcases giver mulighed for at transportere produkter sikkert frem til din kunde, til udstilling m.m. og er særligt velegnet til større emner der kræver en solid beskyttelse og nemt kan gøres klar til præsentation. Alle vores Flightcases laves efter mål.

Vores Flightcases Pro Technical er velegnet til præsentation af produkter og løsninger hvor udstyr skal indbygges dirkete i Flightcasen og virke som en intregreret del af en løsning.

Vi  bygger Flightcases i den bedste kvalitet og i mange typer materialer lige fra træ til de nyeste materialer i kompositet, hvor du kan reducerer vægten helt op til 40 %. Alle vores Flightcases tegnes i 3D og produceres på CNC maskiner og samles manuelt.
Oversigt Flightcases


 

Plastkufferter

Vi har et kæmpe udvalg i plastkufferter og kendetegnende for dem alle er at de er relative prisbillige og der kræves en minimumsordre fra ca. 20 stk. afhængig af model og størrelse. For enkelte modeller kræves der en minimumsordre fra ca. 50 stk.

Alle vores plastkufferter leveres tomme og er derfor meget velegnet til en skumindretning tilpasset dine produkter. Det er desværre ikke muligt at få plukskum til disse cases. Vi tilbyder såldes en komplet løsning med kuffert, skumindretning og forskellgie typer af logoer. 

Gør det bedre end dine konkurrenter!


Vi har designet og produceret salgs- og præsentationskufferter til mange af Danmarks førenede virksomheder indenfor deres felt. Med en Salgskuffert kan vi hjælpe dig med at præsentere dine produkter enkelt og flot, så dine produkter er i fokus. Det virker professionelt og du er sikker på at du altid har det rigtige med til dit kundebesøg. Vi sørger for alle de små detaljer som f.eks. at der kommer fingehuller på alle skumudskæringer, logo hvis du ønsker det og at prdukterne vises i den rigtige rækkefølge. Vi hjælper gerne med budgetoverslag, designforslag 3D tegninger, prototype udvikling m.m.

Plastcase
 

Semi-Rigid Bags og Extreme Cases

Semi-Rigid Bags er en serie eksklusive mellem hårde tasker, hvor der kan vælges mellem plukskum eller individuel skumindrenting. De er gode som en flot og let salgskuffert.

Extreme Cases er en fælles betegnelse for flere brands indenfor ekstremt robuste vandtætte cases. Herunder Peli, Storm, NANUK og Outdoor Cases. De giver alle et råt og industrielt udtryk og er velegnet til alle former for salgskufferter og løsninger hvor der skal indbygges udstyr. 

Besøg os


Står du med et konkret projekt og er i tvivl om hvilken løsning du skal vælge? Så besøg os og se vores Showroom med alle vores cases og kufferter og eksempler på skumindretninger, logo m.m.. Vi rådgiver dig gerne og giver et budgetoversalg på din løsning. Du er også velkommen til at sende os en mail og vi giver dig et uforpligtende tilbud..

Plastcase