Healtcare, EMS & Medical

Healtcare, EMS & MedicalTransportkasser og opbevaringsløsninger for Medicinlindustrien og EMS Cases


Vi er specilaister i løsninger til transport & opbevaring af måleudstyr, emballage, demokufferter og diverse skumeballage til alle områder indenfor medicinalindustrien. Vi leverer stort set til alle større medicinalfirmaer i Danmark. Vores løsninger dækker bredt lige fra plastkufferter til specialbygget flightcases og transportable medicinskabe til udskæring af skum til diverse emner.

Når der gælder EMS-Cases tilbyder vi professionelle ekstrem robuste og vandtætte cases fra Peli. Denne EMS serie fra Peli er designet specielt for Beredskab, førstehjælp m.m. EMS Kit består transparant lågindsats og justerbare skillerum i bunden af casen.EMS Cases og Flightcases for Medicinaludstyr

Peli EMS Cases er en serie professionelle vandtætte og støvtætte cases i slagfast plast med indbygget EMS Kit. Denne EMS serie fra Peli er designet specielt for Beredskab, førstehjælp m.m..

Vi producerer Flightcases i alle størrelser til transport og beskyttelse af medicinaludstyr, måleudstyr m.m. Vi har stor erfaring i at sikre optimal beskyttelse af dyrt og følsomt udstyr. Vi kan lave specialbygget Flightcases i alle størrelser tilpasset netop dit udstyr..Produkter i Aluminium.

Vi tilbyder et stort udvalg af Aluminium Cases & Kufferter i flere kvaliteter som er meget velegnet som Demokuffert eller produktemballage, dette lige fra prisbillige alu-kufferter til eksklusive Aluminium Cases og Trolleys.

Vi lagerfører et stort udvalg af standard Aluminium Kufferter med plukskum til "gør det selv indretning", hvor du hurtigt og enkelt kan plukke skum ud så dit udstyr lægge godt beskyttet og præsenterer sig flot. Vi tilbyder også specialindretninger i formskåret skum, hvor vi i vores produtkion kan lave meget flotte skumindretnigner tilpasset dine produkter. Har du brug for en særlig størrelse, f.eks. aflange og tynde produkter kan vi også producere en skræddersyet Aluminium Breifcase tilpasset dine produkter.


 

Plastkufferter

Vi har et kæmpe udvalg i plastkufferter og kendetegnende for dem alle er at de er relative prisbillige og der kræves en minimumsordre fra ca. 20 stk. afhængig af model og størrelse. For enkelte modeller kræves der en minimumsordre fra ca. 50 stk.

Alle vores plastkufferter leveres tomme og er derfor meget velegnet til en skumindretning tilpasset dine produkter. Det er desværre ikke muligt at få plukskum til disse cases. Vi tilbyder såldes en komplet løsning med kuffert, skumindretning og forskellgie typer af logoer. 

Gør det bedre end dine konkurrenter!


Vi har designet og produceret salgs- og præsentationskufferter til mange af Danmarks førenede virksomheder indenfor deres felt. Med en Salgskuffert kan vi hjælpe dig med at præsentere dine produkter enkelt og flot, så dine produkter er i fokus. Det virker professionelt og du er sikker på at du altid har det rigtige med til dit kundebesøg. Vi sørger for alle de små detaljer som f.eks. at der kommer fingehuller på alle skumudskæringer, logo hvis du ønsker det og at prdukterne vises i den rigtige rækkefølge. Vi hjælper gerne med budgetoverslag, designforslag 3D tegninger, prototype udvikling m.m.

Plastcase
 

Semi-Rigid Bags og Extreme Cases

Semi-Rigid Bags er en serie eksklusive mellem hårde tasker, hvor der kan vælges mellem plukskum eller individuel skumindrenting. De er gode som en flot og let salgskuffert.

Extreme Cases er en fælles betegnelse for flere brands indenfor ekstremt robuste vandtætte cases. Herunder Peli, Storm, NANUK og Outdoor Cases. De giver alle et råt og industrielt udtryk og er velegnet til alle former for salgskufferter og løsninger hvor der skal indbygges udstyr. 

Besøg os


Står du med et konkret projekt og er i tvivl om hvilken løsning du skal vælge? Så besøg os og se vores Showroom med alle vores cases og kufferter og eksempler på skumindretninger, logo m.m.. Vi rådgiver dig gerne og giver et budgetoversalg på din løsning. Du er også velkommen til at sende os en mail og vi giver dig et uforpligtende tilbud..

Medical-case