Swipe to the left

Nyheder & Blog

RSS-feed

Flightcase for Atomos SUMO 19" 4K Recorder HDR Monitor

Af Keld Wedell Seerup 21 dage siden 101 har set Ingen kommentarer

Professionel specailbygget Flightcase for Atomos SUMO 19" 4K Recorder HDR Monitor i sort laminat, med indbygget spigot for stand. Endvidere servicedør for adgang til kabling og monitor bag, integreret 230V adapter for strøm i side, udfræst beslag i begge sider med gevinderhuller for fastholdelse af diverse udstyr samt stor skyggeskærm, der under transport kan placeres i låg med velcro.

NYHED. Design din egen Flightcase!

Af Keld Wedell Seerup 2 months ago 154 har set Ingen kommentarer

NYHED. Nu kan du selv designe din egen Professionelle Flightcase! Se vores nye online program.

Se her: https://www.casebuilder.com/dk/

  • Design din flightcase til dit udstyr
  • Bestil som samlesæt eller som færdigbygget
  • Hurtig og sikker betaling
  • Levering inden 5 arbejdsdage

Brand dine produkter..

Af Keld Wedell Seerup 2 months ago 273 har set Ingen kommentarer

Vi tilbyder mange muligheder for print på din Case. Dette lige fra serigrafitryk, indrgraveret logoer, "In-mould labelling" til stickers og foliebeklædning. Send os en fil på dit logo, tekst m.m., så sørger vi for et flot resultat. Se mere her: https://flightcases.dk/interior/case-interior/bran...

Mobility 16 Cart Carrier

Af Keld Wedell Seerup 3 months ago 86 har set Ingen kommentarer

Vores nye Mobility Cart Carrier er en professionel løsning til transport, opbevaring, opladning og sikring af 16 x Chromebook, 16 x Tablet eller 16 x iPad m.m. Vores Mobility 16 Cart Carrier er bygget i kraftig kvalitet med fokus på nem håndtering, lav vægt og enkel betjening.

Store hjul, der let kan trækkes op ad trapper og køre over dørkarme, bump m.m.

Du kan oplade og opbevare op til 16 enheder og den kan let aflåses med hængelås eller wire. Leveres med aktiv køling og store hjul, der let kan trækkes op ad trapper og køre over selv store bump og grundet dens design meget let at køre med.

Mobility Cart er bygget som en Flightcase, hvilket gør den ekstrme robust. Den passer til alle tablet op til 14" (Se dimensioner). Så uanset hvilken Tablet, iPad, m.m. du har så kan du oplade op til 16 devices. Grundet den aktive køling kan du oplade alle 16 devices samtidig også med låget aflåst.

De 16 devices placeres på udskårne skumhylder, der beskytter alle devices mod stød og rystelser og du kan let se om der mangler nogen.

Se mere her: https://flightcases.dk/16-devices-flightcase-cart....

Dimensioner af Devices: Bredde: 250-340 mm, Dybde 200-240 mm, Højde: 10-35 mm


Restsalg - Spar 50 % på Explorer Cases

Af Keld Wedell Seerup 3 months ago 512 har set Ingen kommentarer

Rest salg af Explorer Cases. Lige nu kan du gøre et godt køb på Explorer Cases. Vi har købt et stort restlager af Explorer cases og sælger dem med store rabatter. 50 % på alle Cases. SKynd dig, gælder kun så længe lager haves. Se mere her. Explorer Cases - Lagersalg spar 50 %. https://flightcases.dk/lagersalg/brand/explorer.ht...


Custom Flightcase for TMG Maskinkanon

Af Keld Wedell Seerup 4 months ago 123 har set Ingen kommentarer

Specialbygget Flightcase i sorte fittings og army-grøn laminat for TMG Maskinkanon. Udviklet of produceret til militært formål.

Flightcase Nyhedsbrev Juni 2017

Af Keld Wedell Seerup 4 months ago 150 har set Ingen kommentarer

Nyhedsbrev fra Flightcases Juni 2017.

Artikel Teknovation - Integreret løsning forkorter gennemløbstiden

Af Keld Wedell Seerup 4 months ago 376 har set Ingen kommentarer

Flightcases er i medierne med en artikel hvor vi ved hjælp af Solidworks PDM standard har opnået en tidsbesparelse på op til 30 %. Flightcases International A/S, der producerer specialbyggede flightcases til industrien og forsvaret, har opnået en tidsbesparelse på op til 30 procent ved at indføre Solidworks og Solidworks PDM Standard.

Sådan laver vi Flightcases

Af Keld Wedell Seerup 4 months ago 460 har set Ingen kommentarer

Se hvordan vi producerer Flightcases i den bedste kvaltiet. Flightcases International A/S har produceret specialbygget Flightcases siden 1978. Vi benytter kun de bedste materialer og alt produceres i Danmark ved hjælp af CNC-styrede maskiner og godt solidt håndværk.

Custom Flightcase i Gul Formica

Af Keld Wedell Seerup 5 months ago 94 har set Ingen kommentarer

Specialbygget Flightcase til redningsflåder. Materilaer i gul formica og fittings i rustfri stål. Aftagelige hjul, der giver mulighed for at flytte Flightcasen med hjul og/eller palleløfter. Fiksering af tungt udstyr i Hard Density Foam, Plastazote LD29.