Swipe to the left

Custom Made Flightcase for militært udstyr

Af Keld Wedell Seerup Idag 192 har set Ingen kommentarer

Professionel Custom Made Flightcase i gul formica for militært udstyr. Ekstrem robust transportkasse med indgraveret tekst, kraftige hjul og med mulighed for stabling. Endvidere specialskåret skum for optimal beskyttelse under transport.

Heavy Duty Custom Flightcase

Af Keld Wedell Seerup 3 dage siden 445 har set Ingen kommentarer

Specialbygget Heavy Duty Flightcase, med 8 stk. løfteøjer, der er konstrueret og testet til en load på 560 kg. både vandret og lodret. Flightcasen er bygget med ekstra forstærkninger og alu-meder for palleløfter og truck.

Skumindsatse

Af Keld Wedell Seerup 26 dage siden 1272 har set Ingen kommentarer

Vi producerer alle former for skumindsatse til alle former for udstyr og benyttes typisk hvor udstyr skal transporteres. Her eksempel på bakke til værktøj.

Flightcase for Atomos SUMO 19" 4K Recorder HDR Monitor

Af Keld Wedell Seerup 2 months ago 282 har set Ingen kommentarer

Professionel specailbygget Flightcase for Atomos SUMO 19" 4K Recorder HDR Monitor i sort laminat, med indbygget spigot for stand. Endvidere servicedør for adgang til kabling og monitor bag, integreret 230V adapter for strøm i side, udfræst beslag i begge sider med gevinderhuller for fastholdelse af diverse udstyr samt stor skyggeskærm, der under transport kan placeres i låg med velcro.

NYHED. Design din egen Flightcase!

Af Keld Wedell Seerup 4 months ago 230 har set Ingen kommentarer

NYHED. Nu kan du selv designe din egen Professionelle Flightcase! Se vores nye online program.

Se her: https://www.casebuilder.com/dk/

  • Design din flightcase til dit udstyr
  • Bestil som samlesæt eller som færdigbygget
  • Hurtig og sikker betaling
  • Levering inden 5 arbejdsdage

Brand dine produkter..

Af Keld Wedell Seerup 4 months ago 316 har set Ingen kommentarer

Vi tilbyder mange muligheder for print på din Case. Dette lige fra serigrafitryk, indrgraveret logoer, "In-mould labelling" til stickers og foliebeklædning. Send os en fil på dit logo, tekst m.m., så sørger vi for et flot resultat. Se mere her: https://flightcases.dk/interior/case-interior/bran...

Mobility 16 Cart Carrier

Af Keld Wedell Seerup 4 months ago 107 har set Ingen kommentarer

Vores nye Mobility Cart Carrier er en professionel løsning til transport, opbevaring, opladning og sikring af 16 x Chromebook, 16 x Tablet eller 16 x iPad m.m. Vores Mobility 16 Cart Carrier er bygget i kraftig kvalitet med fokus på nem håndtering, lav vægt og enkel betjening.

Store hjul, der let kan trækkes op ad trapper og køre over dørkarme, bump m.m.

Du kan oplade og opbevare op til 16 enheder og den kan let aflåses med hængelås eller wire. Leveres med aktiv køling og store hjul, der let kan trækkes op ad trapper og køre over selv store bump og grundet dens design meget let at køre med.

Mobility Cart er bygget som en Flightcase, hvilket gør den ekstrme robust. Den passer til alle tablet op til 14" (Se dimensioner). Så uanset hvilken Tablet, iPad, m.m. du har så kan du oplade op til 16 devices. Grundet den aktive køling kan du oplade alle 16 devices samtidig også med låget aflåst.

De 16 devices placeres på udskårne skumhylder, der beskytter alle devices mod stød og rystelser og du kan let se om der mangler nogen.

Se mere her: https://flightcases.dk/16-devices-flightcase-cart....

Dimensioner af Devices: Bredde: 250-340 mm, Dybde 200-240 mm, Højde: 10-35 mm


Restsalg - Spar 50 % på Explorer Cases

Af Keld Wedell Seerup 5 months ago 567 har set Ingen kommentarer

Rest salg af Explorer Cases. Lige nu kan du gøre et godt køb på Explorer Cases. Vi har købt et stort restlager af Explorer cases og sælger dem med store rabatter. 50 % på alle Cases. SKynd dig, gælder kun så længe lager haves. Se mere her. Explorer Cases - Lagersalg spar 50 %. https://flightcases.dk/lagersalg/brand/explorer.ht...


Custom Flightcase for TMG Maskinkanon

Af Keld Wedell Seerup 6 months ago 148 har set Ingen kommentarer

Specialbygget Flightcase i sorte fittings og army-grøn laminat for TMG Maskinkanon. Udviklet of produceret til militært formål.

Flightcase Nyhedsbrev Juni 2017

Af Keld Wedell Seerup 6 months ago 184 har set Ingen kommentarer

Nyhedsbrev fra Flightcases Juni 2017.