Swipe to the left

Nyheder & Blog

RSS-feed

Mobility 16 Cart Carrier

Af Keld Wedell Seerup 10 dage siden 26 har set Ingen kommentarer

Vores nye Mobility Cart Carrier er en professionel løsning til transport, opbevaring, opladning og sikring af 16 x Chromebook, 16 x Tablet eller 16 x iPad m.m. Vores Mobility 16 Cart Carrier er bygget i kraftig kvalitet med fokus på nem håndtering, lav vægt og enkel betjening.

Store hjul, der let kan trækkes op ad trapper og køre over dørkarme, bump m.m.

Du kan oplade og opbevare op til 16 enheder og den kan let aflåses med hængelås eller wire. Leveres med aktiv køling og store hjul, der let kan trækkes op ad trapper og køre over selv store bump og grundet dens design meget let at køre med.

Mobility Cart er bygget som en Flightcase, hvilket gør den ekstrme robust. Den passer til alle tablet op til 14" (Se dimensioner). Så uanset hvilken Tablet, iPad, m.m. du har så kan du oplade op til 16 devices. Grundet den aktive køling kan du oplade alle 16 devices samtidig også med låget aflåst.

De 16 devices placeres på udskårne skumhylder, der beskytter alle devices mod stød og rystelser og du kan let se om der mangler nogen.

Se mere her: https://flightcases.dk/16-devices-flightcase-cart....

Dimensioner af Devices: Bredde: 250-340 mm, Dybde 200-240 mm, Højde: 10-35 mm


Restsalg - Spar 50 % på Explorer Cases

Af Keld Wedell Seerup 17 dage siden 408 har set Ingen kommentarer

Rest salg af Explorer Cases. Lige nu kan du gøre et godt køb på Explorer Cases. Vi har købt et stort restlager af Explorer cases og sælger dem med store rabatter. 50 % på alle Cases. SKynd dig, gælder kun så længe lager haves. Se mere her. Explorer Cases - Lagersalg spar 50 %. https://flightcases.dk/lagersalg/brand/explorer.ht...


Custom Flightcase for TMG Maskinkanon

Af Keld Wedell Seerup 2 months ago 82 har set Ingen kommentarer

Specialbygget Flightcase i sorte fittings og army-grøn laminat for TMG Maskinkanon. Udviklet of produceret til militært formål.

Flightcase Nyhedsbrev Juni 2017

Af Keld Wedell Seerup 2 months ago 115 har set Ingen kommentarer

Nyhedsbrev fra Flightcases Juni 2017.

Artikel Teknovation - Integreret løsning forkorter gennemløbstiden

Af Keld Wedell Seerup 2 months ago 232 har set Ingen kommentarer

Flightcases er i medierne med en artikel hvor vi ved hjælp af Solidworks PDM standard har opnået en tidsbesparelse på op til 30 %. Flightcases International A/S, der producerer specialbyggede flightcases til industrien og forsvaret, har opnået en tidsbesparelse på op til 30 procent ved at indføre Solidworks og Solidworks PDM Standard.

Sådan laver vi Flightcases

Af Keld Wedell Seerup 2 months ago 419 har set Ingen kommentarer

Se hvordan vi producerer Flightcases i den bedste kvaltiet. Flightcases International A/S har produceret specialbygget Flightcases siden 1978. Vi benytter kun de bedste materialer og alt produceres i Danmark ved hjælp af CNC-styrede maskiner og godt solidt håndværk.

Custom Flightcase i Gul Formica

Af Keld Wedell Seerup 2 months ago 42 har set Ingen kommentarer

Specialbygget Flightcase til redningsflåder. Materilaer i gul formica og fittings i rustfri stål. Aftagelige hjul, der giver mulighed for at flytte Flightcasen med hjul og/eller palleløfter. Fiksering af tungt udstyr i Hard Density Foam, Plastazote LD29.

Demo Case Ure

Af Keld Wedell Seerup 3 months ago 421 har set Ingen kommentarer

Vil du præsentere dine produkter på den bedste måde? Vi har lavet en flot Demo Case for præsentation af eksklusive MER-AIR-TERRE ure. Har du lyst til at se de fede ure, så se her: http://matwatches.dk/

Custom Flightcase for Winch P2014

Af Keld Wedell Seerup 3 months ago 72 har set Ingen kommentarer

Custom Flightcase for Visual act Winch P2014. Vi bygger transportkasser til alle former for udstyr. Her en meget stor Flihgtcase til transport af tungt udstyr til Filmproduktion. Med ekstra stærke hjul og aftaglig låg.

Den ultimative Flightcase til transport, beskyttelse og opbevaring af dine højtalere

Af Keld Wedell Seerup 3 months ago 192 har set Ingen kommentarer

Professionel Flightcase håndbygget i Danmark. Vil du have den bedste løsning til transport af dine højtaler så tilbyder vi unikke løsninger tilpasset netop dit behov?