Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.
Skumfoarejdning - vi berabejder skum

Forarbejdning af skum

CNC fræsning & knivskæring, vandstråleskæring...

Vi har egen produktion af skum og skumbearbejdning på vores fabrik i Herlev, tæt på København. Vi har fuld kontrol over hele fremstillingsprocessen lige fra design, prototyper og produktion. Dette giver os mulighed for høj fleksibilitet og lave omkostninger. Vi er specialister i forarbejdning af skum til alle former for udstyr, emner m.m. til beskyttelse, præsentation og emballage. Både i mindre og større serier. Vi er fleksible og har hurtige leveringstider og har mulighed for evt. manuel efterbehandling, når dette kræves. Med CNC-fræsning får du en bedre kvalitet og højere finish end vandstråleskæring.

Hos os begynder vi altid med at lytte til vores kunder, sætte os ind i deres behov og gennem vores ekspertise rådgive herefter om alt fra materialevalg til leveringstider og priser. Vi inddrager gerne nye teknikker og materialer for at leve op til de forskellige branchers stigende krav inden for sikkerhed, praktisk håndtering, priser og leveringstider. Kort sagt er vi med kunderne hele vejen fra idé til færdigpakket kuffert...

Vi har de sidste år investeret massivt i vores produktionapparat, hvilket i dag gør at vi har det mest effektive produktionsapparat på markedet. Vores bearbejdsningsteknik består primært af 4 store CNC Kniv & fræse borde. Disse maskiner kan i samme opsætning både skære og fræse i helt op til 100 mm godstykkelse. Dette betyder, at i forhold til den typiske vandstråleskæring, som skærer helt igennem skummet - og dermed kræves en manuel efterbehandling og limning, med bundpropper til følge, så kan vores maskiner fræse alle de dybder der ønskes, uden efterfølgende at lave manuel efterbehandling. Hvor det måtte kræves kan vi også skære helt igennem skummet, som vandstråleskæring. Dette betyder at du som kunde får de den bedste kvalitet og flotteste resultat med et minimum af samlinger. Og væsenligst til den laveste mulige omkostninger på markedet.

3D Design - kontakt os..

Du er altid velkomment til at besøge vores udstilling eller kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte vores kundeservice på 3321 4444.

Til Top