Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.
Custom Cases

Custom Cases

Vi designer din case efter dine specifikationer..

Vi skaber kvalitetsprodukter i topmoderne rammer og med en højteknologisk maskinpark. Det sikrer dig den kvalitet og ensartethed, der gør, at vi adskiller os fra mængden. Vi råder over ca. 1.700 m² produktions- og lagerfaciliteter og ca. 400 m² kontor- og servicefaciliteter, i Herlev tæt på København. Dertil har vi en omfattende maskinpark til produktion af flightcases, træ bearbejdning og bearbejdning af skummaterialer m.m. samt faciliteter til flightcases montage, emballering og pakning

Hos os begynder vi altid med at lytte til vores kunder, sætte os ind i deres behov og gennem vores ekspertise rådgive herefter om alt fra materialevalg til leveringstider og priser. Vi inddrager gerne nye teknikker og materialer for at leve op til de forskellige branchers stigende krav inden for sikkerhed, praktisk håndtering, priser og leveringstider. Kort sagt er vi med kunderne hele vejen fra idé til færdigpakket kuffert.

We have heavily invested in our production plant, resulting in us having one the most efficient production lines on the market. A large CNC controlled milling machine cuts out uniformly all the handles, mouldings, shells, etc. from either wood, plastic or composites.

Produktionsapparat til Flightcases....

Vi har de sidste år investeret massivt i vores produktionapparat, hvilket i dag gør at vi har det mest effektive produktionsapparat på markedet. Vores Flightcases produktion består af en stor CNC styret fræser hvor vi kan fræse og skære ud til alle håndtag, lister, lukkere m.m. så alt er ensartet. Vi kan skære i træ, plast og kompsit.

Til Top