Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.

Job

27. april 2022 - Produktionsmedarbejdere Flightcase Produktion

Vi har brug for dig...

Produktionsmedarbejdere Flightcase produktion, eftermiddagshold

Flightcases søger lige 1-2 nye medarbejdere til vores produktion af Flightcases til vores eftermiddagshold. Du vil blive en del af en moderne virksomhed med i alt 33 medarbejdere. Dertil kommer en flad og uformel organsiation, hvor alle bidrager.

Dit arbejde vil bestå i montage og samling af specialbygget Flihtcases. Har du håndværksmæssig flair er det en klar fordel. Du vil blive en del af vores Team som bygger specialbygget Flightcases

Dine kvalifikationer

  • Du har en god fysisk form
  • Kan arbejde systematisk
  • Er kvalitetsbevidst
  • Ordenssans
  • Kendskab til tegningslæsning
  • Fleksisbel holdning til arbejdstider
  • Mødestabil
  • Har en fleksibel holdning til forskellige opgaver

Som person er du en teamplayer og grundet arbejdstiderne vil du i perioder på dagen arbejde selvstændigt. Du er vant til i nogen grad at tilrettelægge dit eget arbejde.

Flightcases tilbyder dig..

Vi tilbyder dig et godt og stabilt arbejde i en virksomhed i konstant udvikling. Et godt arbejdsmiljø i en uformel tone og løn efter kvalifikationer og indsats. Vi har en Pensionsordning og Sundhedsforsikring

Du vil få mulighed for at arbejde med produktion af unikke produkter i en meget høj kvalitet.

Arbejdstiden er mandag til torsdag fra 14.00–19.30 og fredag 14.00 til 19.00.

Spørgsmål til stillingen?

Har du spørgsmål til ovenstående stilling, er du velkommen til at kontakte Direktør Keld Wedell Seerup på telefon 33 21 44 44. Kan du se dig selv i dette job og har den rette baggrund og indstilling, så send en ansøgning via kes@flightcases.dk hurtigst muligt. Ansøgningsfrist løbende.

Flightcases International A/S producerer vi specialbygget Flightcases og har egen produktion af skumindretninger. Vi er en nichevirksomhed, hvor vi har specialiseret os i udvikling, produktion og handel med løsninger til beskyttelse af følsomt og eksklusivt udstyr. Vi har de sidste år haft en kraftig vækst og er flyttet til en helt nybygget fabrik i Herlev i 2015.

Se mere om os i vores minibrochure Se mere om os i vores minibrochure

Til Top