Chat with us, powered by LiveChat
Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.

Om Virksomheden



Flightcases International A/S

Producent af Flightcases & skræddersyede kuffertindretninger

Vi har rødder helt tilbage fra 1978 og er i dag en af Europas største leverandører af cases og opbevaringsudstyr til professionelt brug og har et lager på mere end 15.000 cases. Vi producerer specialbygget Flightcases og IP-Cases samt har en større produktion af skumindretninger til indretning af kufferter samt skumplast emner til industrien.

Vi er i alt ca. 30 ansatte med produktion i Danmark og Sverige samt partnere i Finland og Østrig og har Showroom i Herlev, Gøteborg og Helsinki.

Verdens førende brands

Vi tilbyder Europas største udvalg i professionelle cases og er distributør af Peli Products i Skandinavien og tilbyder hele Peli's komplette produktprogram i både Peli Protector Cases, Peli Air, Peli Storm, Hardigg Cases og Peli Lights og RALS. Derudover har vi vores egne produkter som Flightcases, IP-Cases, Aluminium Breficase, Charger Cases, Tool Cases og vores serie af standard Aluminium Cases. Dertil sælger vi produkter fra Zarges, Extreme Cases, W.AG, Shell-Cases, m.m.

Mindre udvalg - større lager, bedre og billigere løsninger

Vi har valgt at reducere vores produktudvalg til at omhandle de produkter vores kunder efterspørger og hvor vi mener at kunne tilbyde de bedste produkter, i den bedste kvalitet og til den bedste pris.

Dette betyder, at vi fremover lagerfører alle standard produkter vi præsenterer på vores site og når vi laver indviduelle skumindretninger garanterer, vi dig den bedste løsning til den bedste pris.

Dette kan vi gøre, da vi handler stort ind og er eksperter I de produkter vi tilbyder og derfor kan lave effektive og prisbillige løsninger.

Hvor finder jeg NANUK, SKB og UWkinetics?

Vi har valgt at reducere vores produktudvalg til at omhandle de produkter vores kunder efterspørger og hvor vi mener at kunne tilbyde de bedste produkter.

Ønsker du at købe NANUK, SKB eller UWkinetics er dette stadigvæk muligt. Du kan bestille dem fra os, ved at kontakte os. Ellers kan de findes hos vores søsterselskab Custom Cases ApS, under Customcases.dk

www.customcases.dk

Hvem er vores kunder?

Vi leverer til alle typer virksomheder og offentlige myndigheder og har siden 1978 været leverandør til det Danske Forsvar og UN. Vi har en kundedatabase på mere end 4.000 aktive kunder og der er vel nok ikke den større virksomhed i Danmark som på et eller andet tidpunkt har handlet hos os!

Vi tilbyder og udvikler optimalt opbevaringsudstyr til alle behov

Vi sætter altid en ære i at leve op til vores kunders forventninger og overholde både aftalte kvalitet og leveringstid. Det gør vi gennem tæt kontakt, klar kommunikation og kortest mulige svartider samt en overskuelig shop med relevante information.

Hos os begynder vi altid med at lytte til vores kunder, sætte os ind i deres behov og gennem vores ekspertise rådgive herefter om alt fra materialevalg til leveringstider og priser. Desuden har vi kompetencerne og værkstedet til at udvikle udstyret, hvis det skal specialbygges. Vi inddrager gerne nye teknikker og materialer for at leve op til de forskellige branchers stigende krav inden for sikkerhed, praktisk håndtering, priser og leveringstider. Kort sagt er vi med kunderne hele vejen fra idé til færdigpakket kuffert.

Produktion af Flightcases, skumindretninger og specialindretninger

Vi skaber kvalitetsprodukter i topmoderne rammer og med en højteknologisk maskinpark. Det sikrer dig den kvalitet og ensartethed, der gør, at vi adskiller os fra mængden. Vi råder over ca. 2.000 m² produktions- og lagerfaciliteter og ca. 400 m² kontor- og servicefaciliteter, i Herlev tæt på København. Dertil har vi en omfattende maskinpark til produktion af Flightcases, træ bearbejdning og bearbejdning af skummaterialer m.m. samt faciliteter til Flightcases montage, emballering og pakning. I Sverige har vi ca. 800 m² produktion og kontor. /p>Vi er kendt for at kunne lave de lidt meres specielle og tekniske løsninger og i en meget høj kvalitet.

Vi arbejder sammen med partnere i Finland og Østrig

Vi arbejder sammen med partnere i Finland og Østrig. I Finland er vores partner Nordic Cases - kuljetuslaukku.fi og i Østrig og Tyskland Pro Fortius - Highperformancecases.com

Du er altid velkomment til at besøge vores udstilling eller kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte vores kundeservice på +45 3321 4444.

Flightcases - Danmark Flightcases - Sverige  
Vores domicil i Herlev
Til Top