Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.

Om FlightcasesFlightcases International A/S

Producent af Flightcases & skræddersyede kuffertindretninger

Vi har rødder helt tilbage fra 1978 og er i dag en af Europas største leverandører af cases og opbevaringsudstyr til professionelt brug og har et lager på mere end 15.000 cases. Vi producerer specialbygget Flightcases og IP-Cases samt har en større produktion af skumindretninger til indretning af kufferter samt skumplast emner til industrien.

Vi er i alt ca. 35 ansatte med produktion i Danmark samt partnere i Finland og Østrig og har Showroom i Herlev, Helsinki. og Wien

Verdens førende brands

Vi tilbyder Europas største udvalg i professionelle cases og er distributør af Peli Products i Skandinavien og tilbyder hele Peli's komplette produktprogram i både Peli Protector Cases, Peli Air, Peli Storm, Hardigg Cases og Peli Lights og RALS. Derudover har vi vores egne produkter som Flightcases, IP-Cases, Aluminium Briefcase, Charger Cases, Tool Cases og vores serie af standard Aluminium Cases. Dertil sælger vi produkter fra Zarges, Extreme Cases, W.AG, Shell-Cases, m.m.

Hvem er vores kunder?

Vi leverer til alle typer virksomheder og offentlige myndigheder og har siden 1978 været leverandør til det Danske Forsvar og UN. Vi har en kundedatabase på mere end 4.000 aktive kunder og der er vel nok ikke den større virksomhed i Danmark som på et eller andet tidspunkt har handlet hos os!

Vi tilbyder og udvikler optimalt opbevaringsudstyr til alle behov

Vi sætter altid en ære i at leve op til vores kunders forventninger og overholde både aftalte kvalitet og leveringstid. Det gør vi gennem tæt kontakt, klar kommunikation og kortest mulige svartider samt en overskuelig shop med relevante information.

Hos os begynder vi altid med at lytte til vores kunder, sætte os ind i deres behov og gennem vores ekspertise rådgive herefter om alt fra materialevalg til leveringstider og priser. Desuden har vi kompetencerne og værkstedet til at udvikle udstyret, hvis det skal specialbygges. Vi inddrager gerne nye teknikker og materialer for at leve op til de forskellige branchers stigende krav inden for sikkerhed, praktisk håndtering, priser og leveringstider. Kort sagt er vi med kunderne hele vejen fra idé til færdig pakket kuffert.

Produktion af Flightcases, skumindretninger og specialindretninger

Vi skaber kvalitetsprodukter i topmoderne rammer og med en højteknologisk maskinpark. Det sikrer dig den kvalitet og ensartethed, der gør, at vi adskiller os fra mængden. Vi råder over ca. 2.000 m² produktions- og lagerfaciliteter og ca. 400 m² kontor- og servicefaciliteter, i Herlev tæt på København. Dertil har vi en omfattende maskinpark til produktion af Flightcases, træbearbejdning og bearbejdning af skummaterialer m.m. samt faciliteter til Flightcases montage, emballering og pakning. Vi er kendt for at kunne lave de lidt meres specielle og tekniske løsninger og i en meget høj kvalitet.

Vi arbejder sammen med partnere i Finland og Østrig

Vi arbejder sammen med partnere i Finland og Østrig. I Finland er vores partner Nordic Cases - kuljetuslaukku.fi og i Østrig og Tyskland Pro Fortius - Highperformancecases.com

Du er altid velkomment til at besøge vores udstilling eller kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte vores kundeservice på +45 3321 4444.

Flightcases - Danmark
Vores domicil i Herlev
Shop efter
Til Top