Brug for hjælp? Ring 3321 4444
Vi står klar til at hjælpe.

NYHED

Case Branding

Vi kan lave vores Flightcases i præcis den farve du ønsker og med ubegrænset visuelt print af produkter logo m.m. Dette så du kan præsentere dine produkter visuelt og på den mest eksklusive måde og give dine kunder den perfekte "Unboxing Experience".

Få printet dine produkter eller budskab direkte på din Flightcase. Vi kan tilbyde en anderledes og eksklusiv måde at få vist produkter og løsninger på.

Vi producerer alt inhouse på vores fabrik i Danmark og hjælper dig gerne med design og gode ideer.

Se Mere
Branded Flightcases
 
Brand din flightcase
Både indvendig og udvendigt
 
Printet folie i foto kvlaitet
belagt med kraftig laminat

flightcases

Professionelle løsninger

Vi er din leverandør af professionelle emballageløsninger til transport og beskyttelse af følsomt udstyr. Vi tilbyder Europas største udvalg i professionelle cases og designer og producerer specialbygget Flightcases og skumløsninger tilpasset dine produkter.

Vi er distributør af Peli produkter som Peli Cases og Peli Lygter i Danmark og lagerfører hele produktprogrammet. Dette giver et kæmpe lager med 15.000 Cases på lager til levering dag-til-dag. Vi er nemme at snakke med, og vi elsker at rådgive vores kunder.

Vi sætter altid en ære i at leve op til vores kunders forventninger og overholde både aftalte kvalitet og leveringstid. Det gør vi gennem tæt kontakt, klar kommunikation og kortest mulige svartider samt en overskuelig shop med relevante information.

Få et tilbud

Her kan du møde os i 2022...

DALO INDUSTRY DAYS 24-25 AUGUST 2022

Flightcases deltager på FMI Industridag (“Industry Day” organised by The Danish Ministry of Defence Acquisition and Logistics). FMI Industridag er Danmark’s største udstilling for militært udstyr. Mød os og få en professionel snak om alt indenfor professionelle transport, beskyttelse og opbevaring af militært udstyr.

TEKNIKMESSEN I OPERAEN 2022, 7-8 SEPTEMBER 2022

Kom og mød Flightcases på TEKNIKMESSEN 2022 I OPERAEN. Du får mulighed for at møde vores team og få en professionel snak om Flightcases og andre professionelle cases til alt indenfor Teknik - Lyd - Lys.

SCANPACK - GOTHENBURG 2022, 4-7 OKTOBER 2022

Mød os på Scanpack i Göteborg og få inspiration til din næste emballageløsning. Vi viser alt indenfor emballageløsninger (Skum, Cases, papkasser, specialløsninger m.m.) og vil have særligt fokus på miljøvenlige emballageløsninger.

 
Til Top