Multicharger 1650 Sync & Charge

Oplader 16 enheder lynhurtigt og samtidigt Sync kan oplade op til 16 iPads 1, 2, 3 eller iPad Air, iPhone, Ipod eller iPod touch samtidigt. Opladningen sker med maksimal strømstyrke, hvilket sikrer hurtig opladning og beskytter batteriet på enheden.

Synkronisering og vedligeholdelse
Udover at kunne oplade 16 enheder, kan disse via Sync samtidig tilsluttes til blot én USB port på en mastermaskine. Der kan tilsluttes vilkårligt mange Sync til samme master, hvilket giver mulighed for, i teorien, at tilslutte uendeligt mange iPads til samme master.

På lager
SKU Chargebus 1650 Charge & Sync iPads
Internal Dimensions 220 x 130 x 80 mm
8.241 DKK 6.593 DKK

Kundeservice: 3321 4444

Hverdage 8.00-16.00, fredag til 15.30

Vi er her for at hjælpe!

Ring til os på 3321 4444. Vi sidder klar ved telefonerne til at hjælpe med alle produktrelateret spørgsmål. Vi kan endda modtage din ordre over telefonen!


 e-mærket 94x93

Oplader 16 enheder lynhurtigt og samtidigt Sync kan oplade op til 16 iPads (iPad Air) 1, 2 eller 3, iPhone, Ipod eller iPod touch samtidigt. Opladningen sker med maksimal strømstyrke, hvilket sikrer hurtig opladning og beskytter batteriet på enheden.

Synkronisering og vedligeholdelse
Udover at kunne oplade 16 enheder, kan disse via Sync samtidig tilsluttes til blot én USB port på en mastermaskine. Der kan tilsluttes vilkårligt mange Sync til samme master, hvilket giver mulighed for, i teorien, at tilslutte uendeligt mange iPads til samme master.

Synkronisering
Når 16 enheder tilsluttes via NoteSync kan man, via iTunes, foretage synkronisering af alle 16 enheder samtidigt. Synkroniseringen sker automatisk og samtidigt. Anvendelse af iTunes åbner mulighed for, at alle data, som ønskes distribueret til enhederne, downloades på mastermaskinen. Når alle billeder, videoer, apps og tilhørende dokumenter er hentet og organiseret på mastermaskinen, tilsluttes masteren via et usb kabel til Sync enheden. iTunes vil nu, uden yderligere indgreb, synkronisere alle data ud på de 16 tilsluttede enheder. Synkronisering vil ske samtidigt på alle 16 enheder.

Da Sync anvender nyeste og mest avancerede teknologi, sker synkroniseringen med den makshastighed som USB 2.0 tillader på alle 16 porte samtidig. I praksis sker synkroniseringen lynhurtigt.

 • Universel - BYOD - Kompatibel USB til micro-USB, mini-USB, Apple 30-Pin, Apple lightning connector, Nokia thin pin, etc. cable.
 • Lavt strømforbrug 
 • Kan virke i temperaturer fra -25°C to +50°C Ventilation 
 • Beskyttelse LED indikatorer på hver port 
 • Opfylder krav til batteri opladning (BC1.2) for dedikeret oplader (DCP) 
 • Opfylder kinesisk Telecommunications Industry Standards (YD/1591-2009) 
 • Supporterer "sleep-mode charging for most available Apple devices AD/or BC1.2 compliant devices" 
 • Plug and play der skal ikke installeres software 
 • Sikring på hver port der automatisk lukker ned ved evt. fejl Thermal Control Circuitry. 
 • Intern aktiv køling 
 • CE godkendt 
 • Cover i eloxeret i aluminium
Download Produktblad

Du kan downloade produktblad med specifikationer her. Download PDF Produktblad

Specifikationer
Vægt (Kg.) 2.0000
Brand Ingen
Oprindelsesland
Internal Dimensions 220 x 130 x 80 mm
Materiale Ingen
Udvendige dimensioner 220 x 130 x 80 mm
Cover Passer til alle covers. Max 260 x 190 x 20 mm)
Charge Mulighed for samtidig opladning ved 5V op til 2,1 Amp per port. Universel - BYOD - Kompatibel USB til micro-USB, mini-USB, Apple 30-Pin, Apple lightning connector, Nokia thin pin, etc. cable.
Sync. 16 iPad Charge & Sync. Casen giver mulighed for en sikker opbevaring og transportløsning som du let kan tage med overalt. Ved hjælp af den indbyggede Multicharger kan du oplade op til 16 iPads samtidig med at du synkronisere alle iPads samtidig.
Garanti 2 år
Write Your Own Review
You're reviewing:Multicharger 1650 Sync & Charge
Your Rating

FAQ - Oftest stillede spørgsmål

 

Hvilken en Kuffert skal jeg vælge?

Hvilken kuffert du skal vælge afhænger flere faktorer som f.eks krav til beskyttelse, formål eller om den skal være vandtæt. For at gøre det nemt for dig kan du kigge under hovedmenuen Løsninger, hvor vi anbefaler de mest anvendlige Cases & Kuffert til de mest brugte formål og Industrier..

Hvad er Pick 'N' Pluck Foam (Plukskum)?

Plukskum er som navnet antyder skum, der enkelt kan plukkes ud efter dit udstyr. Plukskum består af blødt skum som er perforeret firkanter (Ofte 10x10mm og på de store kasser op til 20x20mm) der enkelt plukkes ud. Du kan meget hurtigt og uden brug af værktøj "plukke skum" ud til dit udstyr, produkter og emner. En enkel måde at gøre det på, er at lægge dit udstyr ovenpå skummet og aftegne et omrids af det du gerne vil plukke ud. Derefter plukker du skumme ud med fingerne, så udstyret passer ned i skummet..

Vi er offentlig myndighed. Hvordan køber vi?

Det er muligt at bestille vores produkter her på denne siden med angivelse af EAN-nummer. Er du fra Forsvaret, En Kommune, Region eller anden offentlig myndighed er vi formentlig allerede oprettet i jeres system og godkendt som leverandør. Du skal blot bestille de(t) ønskede produkt(er) og og ved betaling vælge Køb mod Faktura eller EAN nummer. Derefter angives EAN-nummer. Vi sørger for at faktuaeren fremsendes elektronisk. Du kan selvfølgelig også ringe og bestille via telefon.

Har i en butik?

Du er altid velkommen til at besøge vores Showroom, hvor du kan se samtlige vores produkter. Er du i tvivl om størrelsen, eller vil du bare gerne se og mærke kvaliten før du køber, er du altid velkommen til at kigge forbi. Det er muligt at købe med betalingskort og tage varen med hjem med det samme. Find vej her

Jeg skal bruge en skumindretning, hvad gør jeg?

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en skumindretning eller specialbygget Flightcase, så kontakt os via mail eller telefon. For at kunne give et tilbud har vi behov for at vide følgende. Antal, Produkt og hvad udstyr der skal være i Casen. Du er også velkommen til at tage udstyret med til vores Showroom, hvor du kan prøve forskellige løsninger. Vi rådgiver gerne om produkt og den mest økonomiske løsning. 

Hvad er en Flightcase?

En Flightcase er en robust Transportkasse, Kasse eller Kuffert der kan konstrueres i flere typer af materialer som f.eks. birkefiner belagt med farvet laminat eller Plast. En Flightcase bygges i alle størrelser og i forskellige godstykkelser efter størrelse og anvendelse. En Flightcase sammensættes af Aluminium profiler der fastgøres med nitter og hjørner og afsluttes med hjørnebeslag samt håndtag, butterfly låse og andre fittings i stål. Ofte misforstås begrebet en Flightcase til at omfatte alle typer Cases & Kufferter, der er robuste.

Kan jeg se før jeg køber?

Du er altid velkommen til at besøge vores udstilling, hvor du kan se alle vores produkter. Du er også velkommen til at tage dit udstyr med, så du kan finde den helt rigtige størrelse. Hvis du ønsker rådgivning anbefaler vi, at du ringer i forvejen.

Jeg skal bruge en helt speciel størrelse?

Kan du ikke finde hvad du skal bruge er du velkommen til at ringe eller skirve til os. Vi rådgiver gerne om valg af løsning og vi har et større produktprogram end vi kan vise på vores sites. Vi har et indgående kendskab til verdens førende producenter af Cases & Kufferter og skaffer gerne specialprodukter hjem.

Jeg skal bruge en robust transportkasse, hvad skal jeg vælge?

Når du vælger alle Cases & Kufferter eller hvilken som helst Kategori. Kan du under Filtrering se under Beskyttelse se tre grader af beskyttelse. Light Duty Cases, Medium Duty Cases og Heavy Duty Cases. Alle Cases & Kufferter under Heavy Duty Cases er ekstremt robuste Cases & Kufferter og tåler ekstrem belastning. De er velegnede til alle former for transport, herunder flytransport m.m. Nogle produkter såsom Peli Cases er testet i henhold til en række internationale standarder såsom ATA 300, IP67 og MIL STD.

Hvad betyder test som ATA 300, IP 67, MIL-STF-810 m.m.?

En del af vores produkter som f.eks. Peli Cases, Watercases, NANUK og Flightcases har gennemgået en række test som garantere en ekstrem beskyttelse en form for vandtæthed m.m. Du kan læse mere om disse test her.

Alle dimensioner på vores Cases og Kufferter opgives i indvendige mål. For hvert produkt er der i parantes opgivet dimensioner (300x200x100mm) Det betyder, netto indvendige mål; L=300mm, D=200mm og H=100mm).

 

Dimensioner